Кей Нишикори крачи уверено към хеттрик в Мемфис



Кей Нишикори крачи уверено към хеттрик в Мемфис
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
14-02-2015 10:53 | Станко Димов

Водачът в схемата Кей Нишикори се класира за полуфиналите на турнира в Мемфис след победа над американския квалификант Остин Крайчек с 4:6, 6:3, 6:4. Финалистът от US Open 2014, бе далеч от най-добрата си форма, допусна осем двойни грешки и имаше проблеми с бекхенда си.

Японецът загуби първия сет с 4:6, но все пак успя да обърне мача след 6:3, 6:4. Нишикори ще играе на полуфиналите срещу друг американец - Сам Куери, който надигра сънародника си Джон Иснър със 7:6(3), 7:6(2).

„Определено не показах най-добрия си тенис днес, но успях да спечеля. Това е най-важното. Много съм доволен от успеха, защото успях да се справя с играч, който бе на висота. Той сервираше много добре, не очаквах, че ще запише толкова много асове. Очаквах да се получи труден мач и точно това стана”, каза след срещата Нишикори, който е шампион в турнира през последните две години.

Вторият в схемата Кевин Андерсон от Южна Африка победи Стив Джонсън (САЩ) с 6:4, 6:4 и в другия полуфинал ще срещне Доналд Йънг (САЩ), надиграл Бърнард Томич от Австралия - 7:6 (8), 4:6, 7:5.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини