Тенисистки дефилираха като модели (+ВИДЕО)



Тенисистки дефилираха като модели (+ВИДЕО)
Свързани турнири
11-02-2015 11:56 | Любомир Тодоров

Любомир Тодоров, пратеник на Tennis24.bg в Белгия и Холандия

Домакините на тенис турнира от категория "премиер" в Антверп обединиха сили с модните среди в Белгия, за да направят едно грандиозно дефиле снощи.

В ролята на манекени се появиха известни имена от спорта, а мотото на ревюто беше "Антверп: град на тенис, спорт и мода". Естествено тенисът имаше водеща роля. В тоалети на известни дизайнери от Белгия като Ан Бюрманс, Анеми Вербеке, Блан Кели се появи водачката в схемата Южени Бушар, Андреа Петкович, Луцие Шафаржова и Кристина Младенович. Те показаха почти професионални умения.

Внимание привлече и лекоатлетическата звезда на домакините Кевин Борле. Блестеше на подиума и бившата шампионка в спринта Ким Геверт. Имаше още състезатели по спортна гимнастика, ветроходство, конен спорт, кану-каяк и колоездене.

Художественият директор на модното шоу Елоди Уедраго, която е бивша лекоатлетка, адмирира проявите на спортистите. "Не мисля, че е много рисковано тенисистки като Бушар и Петкович да дефилират на високи токчета. Но тези, които пожелаха да не рискуват, излязоха със своите обувки", обясни Уедраго.

Кевин Борле беше също впечатлен от шоуто.

"Мисля да прибавя модно дефиле по Котешката пътека към моя тренировъчен режим. Честно казано не следя модни списания, но гледам да се обличам според нея", пошегува се бегачът на 400 метра.

Видео от дефилето.


 



 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини