Елица Костова срещу водачката в схемата в Антверп



Елица Костова срещу водачката в схемата в Антверп
Свързани играчи
Тагове
07-02-2015 14:22 | Станко Димов

Националката на България за „Фед Къп” Елица Костова напусна лагера на тима по-рано, за да отлети за Антверп, Белгия, където ще участва в квалификациите на силния турнир от категория "премиер" BNP Paribas Fortis Diamond Games.

В първи кръг на пресявките Ели ще играе с водачката в схемата Катерина Синякова от Чехия. При успех във втори кръг предстои двубой срещу Рената Ворацова (Чехия) или Патрисия Мария Тиг (Румъния).

За да се добере до основната схема, Елица Костова ще трябва да запише 3 победи в квалификациите. Гарантирано място в основната схема пък има първата ни ракета Цветана Пиронкова.

В турнира, който възобновява съществуването си след 2008 година, ще участват някои от най-големите звезди в тура, сред които Южени Бушар, Ангелик Кербер, Доминика Цибулкова, Андреа Петкович и Луцие Шафаржова. Шампионката в състезанието получава като награда ракета, инкрустирана с диаманти.

 Tennis24.bg е единствената българска медия, която получи акредитация за Антверп и ще има пратеник там, както и на турнира за мъже в Ротердам с участието на Григор Димитров, който също е следващата седмица.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини