Мария Шарапова критикува организаторите на "Фед Къп"



Мария Шарапова критикува организаторите на "Фед Къп"
Свързани турнири
Тагове
05-02-2015 09:49 | Любомир Тодоров

Мария Шарапова се подготвя в Краков с отбора на Русия за двубоя от Световната група на "Фед Къп" срещу Полша в събота и неделя. Приятелката на Григор Димитров обаче не спести критики за организирането на турнира.

 

"Много ми харесва атмосферата на "Фед Къп", но този, който е правил календара не е мислил за тенисистките. Нямам представа на кого му е хрумнала идеята турнирът да се провежда веднага след турнири от Големия шлем. Ако състезанието е например веднъж на две години, в него биха участвали повече от най-добрите", коментира втората в световната ранглиста Шарапова, цитирана от агенция "Р-Спорт"-

 

Освен на Маша, капитанката на "сборная" Анастасия Мискина ще разчита за двубоя още на Светлана Кузнецова, Анастасия Павлюченкова и Виталия Дяченко. За Полша са повикани Агниешка Радванска, сестра й Урсула, Алисия Росолска и Клаудия Янс-Игнашик.

 

В останалите четвъртфинали от Световната група на "Фед Къп" на 7 и 8 февруари двойките са: Канада - Чехия (в Монреал), Италия - Франция (в Генуа) и Германия - Австралия (в Щутгарт).

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини