Бушар иска песен на Тейлър Суифт от своята "армия"



26-01-2015 10:12 | Любомир Тодоров

Канадката Южени Бушар се готви усилено за своя четвъртфинал в Мелбърн срещу Мария Шарапова във вторник. Въпреки че чаровницата от Монреал беше обявила, че ще се концентрира само върху тениса по време на Australian Open, Джени не издържа.

 

Тя помоли хората от своята агитка, която я следва навсякъде по света, да съчинят за мача срещу Маша нова песен, която да е по мотиви от някой хит на Тейлър Суифт.

 

"Много ми се иска те да измислят нещо по Тейлър. Надявам се да ме изненадат приятно, това би било много мило. Ще бъда много мотивирана, ако го направят. Дори да губя, ще се надъхам, ако чуя, че пеят песен на Тейлър Суифт", заяви Бушар след успеха срещу Бегу вчера.

 

"Армията на Джени", както са известни почитателите на 20-годишната канадка, се появиха за първи път миналата година точно на Откритото първенство на Австралия. Техният най-популярен възглас е "Genie's hot, HOT, HOT".

 

Тази година войните на Южени добавиха към репертоара си и мелодията на хита на Рики Мартин "Living la Vida Loca", което я очаровало.

 

"Те промениха думите на парчето и го направиха за мен и моите форхенди и бекхенди в рими. Много са изобретателни. Това беше изключително забавно", коментира русокосата тенисистка.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини