Кириленко: Мъжът до мен трябва да е забавен и грижовен



21-09-2014 20:57

Тази година далеч не е от най-успешните за Мария Кириленко, която пропусна голяма част от сезона заради травма. В личния й живот също имаше сериозни проблеми като тя развали годежа си с популярния хокеист Александър Овечкин заради негова изневяра.

"Не ми се иска да обсъждам отношенията ни. В нашия случай бе невъзможно да останем приятели след случилото се," категорична е рускинята пред сп. "Hello".

Но какъв трябва да е мъжът в очите на една от най-харесваните тенисистки и спортистки изобщо? "На първо място да е умен. На второ забавен. Даже не знам какъв мъж ми е необходим, важното е да се чувствам добре с него. Ум, чувство за хумор и да бъде грижовен - това е основното," разкрива Маша.

Рускинята споделя, че идеалната двойка за нея е Брад Пит и Анджелина Джоли. След края на кариерата си Кириленко изцяло смята да се посвети на бъдещото си семейство. "Щом една жена намери подходящия мъж то тя трябва да се посвети на семейството си и това да създаде едни умни, възпитани и щастливи деца."

Повече от любопитно разкритие за интересите си прави Кириленко. Оказва се, че тя обича да ходи за риба макар досега да няма нито една уловена при опитите си.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини