Серина и Винъс се местят в отделни къщи



12-09-2014 20:59

Серина Уилямс и по-голямата й сестра Винъс Уилямс вече няма да живеят заедно. Двете смятат да се преместят в различни къщи макар и на една и съща улица във Флорида.

"Строя къща," разкри Серина след спечелването на US Open. Само за този си успех тя прибави към сметката си нови четири милиона долара.

През по-голяма част от кариерите си сестрите са живели заедно, но вече са решили, че е време за нов етап. Иначе световната номер 1 има още апартамент в Париж и имение в Лос Анджелис.

"Окончателно реших да се преместя. Мисля, че моментът е подходящ. Разбира се ние ще живеем на една и съща улица. Много спомени ме свързват с досегашната ми къща. Уплашена съм, но и пораснала.

"С нетърпение очаквам да осъществя идеите си. Имам такава за басейн. Работих със страхотен архитект в Сан Франциско, тъй като не искам къщата ми да бъде типична за Флорида. Искам да изглежда сякаш южна Франция среща северна Италия," разкри Серина.

"Винъс прави нещо напълно различно. Тя подхожда по-модерно. Може да забележите нашия личен подход в тази ситуация. Ще имам малка стаичка за трофеите ми, прекрасна градина и стая за масаж. Това се налага заради проблемите ми с гърба. Предвиждам и отделно място за караоке," казва още тя.

До момента Серина Уилямс е спечелила над 60 милиона долара в кариерата си само от наградни фондове.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини