Вожняцки се чувства щастлива сама



30-08-2014 18:09 | Калин Дацов

Каролина Вожняцки заяви, че в момента се чувства щастлива сама и далеч от своя бивш годеник Рори Макилрой. Тя не крие, че след шокиращото решение на популярния голфър да отмени сватбата им, тя дълго е премисляла "къде е сбъркала" и защо се е стигнало до тази ситуация.

В момента обаче датчанката вижда случилото се като натрупан опит, който ще й помогне да не допуска подобни грешки занапред. "Щастлива съм да бъда сама в момента," признава тя.

"Не искам вечно да ме свързват с него. Аз съм различна личност и имам собствена кариера," допълва бившата номер 1 в тениса.

Вожняцки разкрива също, че не поддържа никакви отношения с Макилрой. "Искам да бъда с някой, който желае да е с мен просто заради мен самата. Аз съм откровена, много директна, а това не се приема от всички добре. Не казвам, че визирам Рори."

"В една връзка е важна комуникацията. Ако има проблем, трябва да се обсъди. Нормално е. В нашия случай не можах да направя повече. Дадох всичко от себе си. И щом това не е достатъчно, нека е така. Ще потърся някой, който иска да е с мен," споделя Вожняцки.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини