Цонга: US Open? Искам да продължа да печеля



11-08-2014 17:36 | Калин Дацов

Жо-Вилфред Цонга призна, че е изключително доволен след триумфа си на "Мастърс 1000" турнира в Торонто. По този начин той се превърна в първия играч извън топ 10 в последните повече от 4 години, с подобен успех в надпревара от тази категория.

"Чувствам се добре. В момента не мога да осъзная още какво съм постигнал тази седмица. Успях да покажа моята игра. Бях на високо ниво през целия турнир, борих се здраво. Задоволството ми е допълнено и от това, че ми беше наистина трудно да се възстановя от травма в рамото, която имах миналата година. Много доволен съм," коментира Жо-Вилфред.

Французинът отчита, че в момента е близо до най-добрата си форма и това му дава допълнителна увереност преди Откритото първенство на САЩ.

"Няма тайна, за да успееш да играеш на такова високо ниво. От месеци очаквах този момент. Исках да намеря най-доброто от играта си. Сега съм още по-мотивиран след всичко, което ми се случи през миналата година. Имам нови цели, а това е добре за кариерата ми. Надявам се да продължа да печеля," пожела си още Цонга.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини