Ноле: Обратно на работа, ще използвам позитивната енергия



04-08-2014 07:40 | Николай Драганов

Световният №1 Новак Джокович изживя едни от най-хубавите месеци в своя живот, след като спечели титлата от "Уимбълдън", завърна се под №1 в света и се ожени за своята дългогодишна приятелка Йелена Ристич. Нещо повече - двамача очакват и своето първо дете.

 

Почивката на Ноле съвсем скоро ще приключи и той ще трябва да се завърне на корта за "Мастърс 1000" турнира Rogers Cup в Торонто, който стартира през тази седмица.

 

"Това бяха може би най-хубавите месеци в моя живот - сватбата, титлата от "Уимбълдън" и разбира се бебето, което очакваме", призна Джокович в навечерието на турнира в Торонто.

 

"Сега се връщам на работа, връщам се на корта, но разбира се, зареден с позитивна енергия, с удоволствие и с всички хубави емоции, които човек може да изпита в този момента. Надявам се да мога да ги използвам на тенис корта", завърши Ноле.

 

Сърбинът е водач в схемата на турнира, а във втори кръг ще се изправи срещу Радек Щепанек или Гаел Монфис. В тази част на схемата са още Анди Мъри, Станислас Вавринка, Григор Димитров, Жо-Вилфред Цонга и други.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини