Обзор на седмицата: Развален годеж и удължено партньорство



28-07-2014 18:23 | Tennis24.bg

Изминалата седмица в тениса започна с новина за развален годеж. Рускинята Мария Кириленко сподели, че се разделя с популярния хокеист Александър Овечкин, с когото имаше 3-годишна връзка (ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ТУК).

Първоначално не стана ясно каква точно е причината за крайното решение на Кириленко, но според медиите в Русия става въпрос за изневяра от страна на „похотливия” Овечкин (ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ТУК).

Бившата №1 в света Каролина Вожняцки, която подобно на Кириленко наскоро се раздели с годеника си Макилрой (по негово желание), реши да си купи къща в Маями на стойност 1.7 милиона долара (ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ТУК)

Друга красавица – Никол Вайдишова пък намекна, че ще направи опит да се завърне на корта. Чехкинята тренира упорито и се похвали, че от известно време не чувства болка, когато изпълнява сервис (ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ТУК).

На Европейското лично първенство за девойки до 18 години, Джулия Терзийска достигна до четвъртфинал. При момчетата до 14 години Леонид Шейнгезихтов бе спрян на същата фаза (ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ТУК).

През седмицата стана факт и дългоочакваното решение на олимпийския шампион Анди Мъри относно съвместната работа с Амели Моресмо. След сериозни размисли, двамата решиха да продължат да си партнират. За колко време – не е ясно (ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ТУК).

Шампионът от US Open 2009 Хуан Мартин дел Потро зарадва феновете си с новината, че отново тренира. Снажният аржентинец претърпя операция преди няколко месеца, но по всичко личи, че се възстановява по план (ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ТУК)

Най-добрият български тенисист Григор Димитров бе определен за почетен гражданин на град Варна. Макар да е роден в Хасково, „връзката” на Гришо с морската столица е фактът, че той се води състезател на ТК „Черно море Елит” (ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ТУК).

На турнирите:

Джон Иснър защити титлата си в Атланта (ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ТУК)
Пабло Куевас спечели трофея в Умаг (ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ТУК)
Пабло Андухар е новият шампион в Гщаад (ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ТУК)
Елина Свитолина триумфира в Баку (ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ТУК)

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини