Григор с Мaша и Ди Каприо на сватбата на Джокович?



08-07-2014 18:53 | Станко Димов

В сряда Новак Джокович ще се венчае за дългогодишната си приятелка Йелена Ристич. Сватбеното тържество ще се състои в черногорския комплекс „Свети Стефан”, а според различни онлайн издания, на събитието ще присъстват десетки ВИП гости.

Медиите в Сърбия са категорични, че двамата сигурни поканени са Анди Мъри и Мария Шарапова, които заедно с Джокович са най-сериозните рекламни лица на Head. Британски сайт пък дава залози 3/1, че Мария Шарапова ще бъде придружавана на събитието от приятеля си Григор Димитров.

Със сигурност на събитието ще присъстват и голяма част от елитните сръбски тенисисти, които са и в чудесни отношения с Ноле като Янко Типсаревич, Виктор Троицки, Ненад Зимонич, Ана Иванович и Йелена Янкович. 

Не е изключено на партито да бъдат видяни също семейство Дейвид и Виктория Бекъм, както и актьорът Леонардо Ди Каприо. Той е близък с Джокович.

Напълно нормално обаче всичко това е в сферата на хипотезите. Кой точно е поканил Ноле и кой ще уважи венчавката му с Йелена, ще стане ясно в следващите 24 часа.


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини