Росол: Мога отново да победя Надал!



26-06-2014 01:47

Лукаш Росол се закани, че отново може да победи Рафаел Надал на Уимбълдън. Чехът успя да надиграе Надал в Лондон през 2012-а в петсетова битка.

52-ият в световната ранглиста състезател обясни, че въобще не се страхува от испанеца и няма какво да губи преди днешния сблъсък между тях.

"Надал е този, който трябва да спечели, аз нямам какво да губя. Мога да сътворя нова изненада. Ще противопоставя моя стил. Колкото по-къси са разиграванията, толкова по-добре за мен," заяви Росол.

Той е на мнение, че щом успее да покаже най-добрата си игра, може да изненада всеки. "Преди две години всичко бе перфектно, а когато съм настроен по този начин не е лесно да се играе срещу мен. Уверен съм в себе си.

"Надал е кралят на клея, но на останалите настилки е уязвим, особено на трева. Ако искаш да победиш някой от топ играчите, най-подходящо е това да стане в първите кръгове."

Иначе Росол отчита, че двамата нямат проблем помежду си независимо от не особено приятелския поздрав на мрежата след мача. "Когато се видим се поздравяваме. Това е всичко, нямам проблем с него," добавя чехът.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини