Карлович: Това бе един от най-добрите ми мачове



27-05-2014 18:16

35-годишният Иво Карлович поднесе изненадата на днешния ден от "Ролан Гарос" като надигра с 3:0 сета Григор Димитров. Хърватинът призна, че е изключително доволен от успеха си и всичко в играта му в момента се получава.

Преди седмица той бе на крачка от триумф във финала на подгряващ турнир в Дюселдорф. Сега в Париж той отново потвърди, че се намира в отлична форма.

"Миналата седмица определено бе вдъхновяваща за мен. Не си спомням от кога не съм играл толкова добре на клей. Беше страхотна седмица и това ми помогна и сега. Днес направих един от най-добрите си мачове на клей," откровен бе Карлович, който реализира общо 22 аса по време на битката.

"Днес той бе по целия корт. Всичко му се получаваше - волета, слайс, сервираше наистина добре. Опитах много неща, но това е положението. Не ми се ще да драматизирам излишно, това е просто загуба," отчете от своя страна Димитров.

Карлович намери повод и да се пошегува за какво ще използва свободното си време след двубоя. "Сега предстои да се насладя на успеха и да си взема бира," с усмивка обясни Иво.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини