Сензационна загуба за Стан (видео)



26-05-2014 22:26

Световният номер 3 Стан Вавринка изненадващо отпадна още в първи кръг на Откритото първенство на Франция. В първия си турнир от Големия шлем след титлата на Australian Open той допусна да бъде победен още на старта. Испанецът Гилермо Гарсия-Лопес го надигра с 6:4, 5:7, 6:2, 6:0.

В сезона на клей Вавринка спечели "Мастърс 1000" в Монте Карло, където надви Роджър Федерер, но след това допусна също изненадващи поражения в Мадрид и Рим.

Със загубата на Вавринка за първи път от 1998-а шампионът от Australian Open губи в първи кръг в Париж. Тогава това се случи на Петер Корда.

"Нужно е отново да намеря правилния път и да събера парчетата от пъзела. Всичко се промени за мен след титлата от Големия шлем. От една страна това бе много положително, но се появиха и нови предизвикателства. Трябва да намеря решения за тях," заяви Вавринка.

В тази връзка той припомня и друго - "Представям си какво е да спечелиш 17 титли от Големия шлем като Роджър. Оценявам колко невероятно постижение е това," отчита Стан.

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини