Надал: Бях малко уморен, оптимист съм преди "Ролан Гарос"



18-05-2014 23:25

Рафаел Надал отчете, че е позитивно настроен след представянето си в Откритото първенство на Италия, независимо че отстъпи финалната битка в трисетова битка на Новак Джокович.

Испанецът отчете, че нивото му на игра е много високо и той ще се постарае да се подготви максимално добре преди старта на "Ролан Гарос" в края на месеца.

"Новак е труден съперник за всеки, не само за мен. Той е сред най-добрите в света. Мисля, че в момента играе много добре. Имах своите шансове. Много горд съм от тази седмица," обобщи Надал.

Световният номер 1 се оплака, че е бил и малко уморен след тежката седмица в италианската столица до момента и серията трудни двубоя. "На моменти усещах, че ми липсва и малко енергия, за да мога да го поставя в по-трудни ситуации и да прави по-трудни удари. Нямах достатъчно сили след трудната седмица," обясни той.

"Оптимистично настроен съм преди "Ролан Гарос". Подобрението в представянето ми се видя и в Рим. Шансовете ми за силно представяне в Париж са отлични и съм окуражен," допълни Рафа.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини