Гришо: Благодаря ви, ще се видим на партито отвън! (видео)



02-03-2014 14:42 | Николай Драганов

Григор Димитров спечели втора титла в своята кариера, като този път трофеят е от по-висока категория - ATP 500. След невероятна драма и пробив в последния възможен момент на третия сет, Гришо успя да измъкне инфарктен тайбрек.

 

Веднага след грешката на Андерсън, която донесе титлата на Димитров, нашето момче падна на земята от радост, а огромната му усмивка така и не изчезна от лицето му до края на церемонията.

 

В страхотно настроение и благодарение на подкрепата на публиката, която не за първи път застава на негова страна, Гришо поздрави организаторите и своя съперник веднага в официалната част от награждаването.

 

"Къде ми е конят", попита щастливият Българин, след като получи типичното мексиканско сомбреро, с което върви трофея от Акапулко. Веднага след това Гришо помоли своя треньор Роджър Рашид да се изправи, тъй като винаги стоял седнал на церемонии.

 

"Благодаря на него и на целия ми екип, както и на всички вас, които направихте този турнир толкова специален за мен. Определено нямам търпение да се върна догодина!", възкликна нашето момче.

 

Веднага след това той се обърна към публиката и сподели, че е чул за парти извън корта, към което смята да се присъедини.

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ ОТ ФИНАЛА!

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини