Българките са готови за мача с Португалия (+снимки)



04-02-2014 10:49 | Станко Димов

Отборът на България за "Фед къп" тренира снощи с настроение в зала "Сима" в Будапеща, където от днес до неделя са двубоите от първа група на Евро-африканската зона на турнира.

В първия двубой от група "D" - във вторник от 17 часа наше време, националките се изправят срещу състава на Португалия.

"Момичетата са готови за двубоя. Тренират усилено, а най-важното за мен е, че всичките са здрави. Пак повтарям, че за мен португалките вече са фаворит в нашата група, но ще се борим за всеки един гейм", заяви капитанът Дора Рангелова.

В тренировъчен мач на двойки Елица Костова игра с дебютантката Виктория Томова срещу Изабелла Шиникова и другата дебютантка Борислава Ботушарова. След края на заниманието отборът на България облече и стилните си официални облекла. Те са създадени по идеен проект на Цветана Пиронкова, която заради контузия пропуска двубоите в Унгария.

Иначе самата зала представлява едно хале, в което в момента са построени четири корта. Текат довършителни работи, но домакините са убедени, че всичко ще е наред. Не са поставени и знамената на всичките 16 участващи отбори и сред липсващите е и флага на България. В програмата на националния ни отбор сряда е почивен ден.

В четвъртък от 11 часа съставът излиза срещу Турция, а ден по-късно по същото време и срещу Беларус. Плейофите за място ще се играят в неделя.

СНИМКИ ОТ ЛАГЕРА НА НАШИТЕ

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини