Култова реч на Ли На след триумфа в Австралия (видео)



Култова реч на Ли На след триумфа в Австралия (видео)
Свързани новини
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
25-01-2014 12:52 | Станко Димов

Ли На за пореден път демонстрира уникално чувство за хумор. Китайката спечели Australian Open, а речта й на церемонията по награждаването ще се помни още дълго.

„Най-накрая успях да спечеля трофея! Това е моят любим турнир от Големия шлем”, започна Ли На.

„Макс, моят агент, ме направи богата. Благодаря ти, Макс. Специални благодарности и към моя съпруг, който е много популярен в Китай. Готов е на всичко, за да пътува с мен по турнирите. Готов е да ми наплита ракетите, да купува напитки. Той е мил човек, благодаря му много. Освен това е голям късметлия, че е с мен”, коментира новата шампионка на Australian Open.

„Специални адмирации за моят треньор Карлос, с когото свършихме страхотна работа по време на пред-сезонната подготовка. Искам да благодаря на моят физиотерапевт. От 4 години не съм имала сериозна контузия, което говори ясно за неговата работа. Благодаря на целия ми екип. Поздравления и за Доминика Цибулкова, която имаше 2 невероятни седмици тук”, каза Ли На.

Китайката Ли На е четвъртата състезателка, която печели титлата в Австралия, след като по-рано през турнира е спасявала мачбол.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини