Родик се изправи пред страха си (+снимки)



Родик се изправи пред страха си (+снимки)
Свързани играчи
Тагове
05-01-2010 15:14 | Станко Димов

Американецът Анди Родик и съпругата му Бруклин Декър посетиха парк за животни в Бризбейн, Авсралия. Днес световният номер 7 има почивен ден и реши да се запознае отблизо с част от прелестите на Австралия. Родик и съпругата му първо грижовно нахраниха една коала, след което американецът се изправи пред един от най-големите си страхове - змиите.

 

И за да бъде "пречистен" от първия път, Родик трябваше да се запознае не с каква да е змия, а 4 метров питон, който е с внушителното тегло от 25кг. При вида на змията Анди видимо се стресна и веднага направи няколко крачки назад, за разлика от Бруклин, която и за момент не се притесни от влечугото.
"Това бе едно незабравимо изживяване за мен. Никога не бях държал коала в ръцете си. Чувал съм, че могат да те наранят, но тази бе много кротка", разказа Анди.

 

Във II-ия кръг на турнира в Бризбейн Родик ще се изправи срещу участващия с "уайлд кард" австралиец Карстен Бол. "Знам малко за него. Той се представи много силно на турнира в Лос Анжелис миналата година", каза Родик.
Американецът продължава и участието си в надпреварата по двойки, където заедно с Джеймс Блейк са на 1/4финал.

 

ФОТОГАЛЕРИЯ С УНИКАЛНИ СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО - ТУК




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини