Маги Малеева: Много ми се иска да се върна на корта, но нямам време



04-05-2010 13:08 | Николай Драгиев

Магдалена Малеева ще е едно от основните лица на Zagorka Tennis Cup 2010. Легендата на българския тенис призна, че няма време да играе, но тази година си е поставила за цел поне 2 пъти седмично да излиза на корта. Тя призна, че също така би откликнала на всякакви подобни покани за демонстративни състезания.

 

"Много се радвам, че получих подобна покана от Загорка. Много отдавна сякаш се откъснах от спорта. През тази година обаче съм решила да играя поне 2 пъти седмично. Форматът, който са избрали организаторите много ми допада. Само се надявам да не ми сложат някой много нахъсан съотборник, който да иска победа на всяка цена. Толкова години на корта се стремих към това, но сега не искам такова напрежение," сподели Маги на официалната пресконференция.

 

На шеговит въпрос дали би се върнала на корта професионално, както направиха някои други тенисистки, тя отговори така: "Ами страшно много ми липсва играта. Понякога съм се замисляла. Истината обаче е, че нямам време за подобно нещо. Тази инициатива обаче е чудесна," призна още Малеева.

 

За нейн партньор веднага се самопокани предводителят на аматьорите в Zagorka Tennis Cup Крум Савов, който сподели че играе два пъти на ден и ще опита да компенсира поне частично разликата в класите.

 

Екип на Tennis24.bg




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини