Шарапова се завръща на корта срещу французойка



28-12-2013 10:44 | Станко Димов

Мария Шарапова ще се завърне на корта на турнира в Бризбейн. В първи кръг от основната схема рускинята ще премери сили с Каролин Гарсия (Франция).

Припомняме, че бившата №1 в света не е играла близо 5 месеца, след като в края на лятото получи контузия на рамото. Още във втори кръг Шарапова може да се изправи пред сериозно изпитание – Даниела Хантухова.

Любопитното е, че 30-годишната словачка преди няколко дни обяви, че е в страхотна форма и се надява да се изправи срещу някоя измежду Серина Уилямс и Мария Шарапова в Бризбейн. Е, това може да се случи още във втори кръг. В тази част на схемата е и водачката Серина Уилямс. 


Маша може да играе срещу нея на полуфинал. Иначе американката започна в турнира директно от втори кръг. Още в трети кръг обаче може да срещне Каролина Вожняцки. Датчанката ще има сериозно препятствие още на старта, когато ще премери сили с Доминика Цибулкова. 

В другата част на схемата също е пълно с любопитни имена като Виктория Азаренка, Забине Лизицки, Йелена Янкович, Ангелик Кербер и др. 

ОСНОВНА СХЕМА В БРИЗБЕЙН

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини