Адриан Андреев достигна финал на "Найки Джуниър Тур"!



11-12-2013 22:13

12-годишният Адриан Андреев постигна поредния си впечатляващ успех в юношеските турнири. Българинът се класира за финал и на престижния "Найки Джуинър Тур" в Калифорния.

В полуфиналите Адриан надигра седмия поставен Джак Дрейпър с 6:3, 6:4, който преди това пък бе надиграл водача в схемата Адам Неф. Във финала Андреев ще играе с №4 Михайо Попович от Сърбия, който надигра Войтех Марек от Полша с 6:1, 6:7, 6:1.

Наскоро Адриан спечели друг престижен турнир - "Еди Хер" на двойки и бе финалист на сингъл. Преди това през ноември той триумфира на турнири във Франция и Германия.

В "консолейшън" състезанието при момичетата до 12 години Розалина Юсева е финалистка. Тя се наложи над белгийката Ван де Пеер с 4:1, 4:0. Последната съперничка на Юсева е Хондиашвили от Израел.
 
На турнира "Америкън къп" в Маями Гергана Топалов се класира на четвъртфинал. Пловдивчанката се наложи в оспорван двубой над Анка Крачъм с 6:3, 3:6, 10-8. В следващия кръг Топалова се изправя срещу втората поставена Екатерина Антропова.

ОСНОВНАТА СХЕМА НА ТУРНИРА!

Още по темата:
Талантът Андреев: Искам да съм сред най-добрите в света

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини