Радослав Владимиров започна силно зимния сезон на ТК „Диана“



13-11-2013 15:42

Радослав Владимиров започна силно зимния сезон на ТК „Диана“ и даде заявка, че ще е основен фактор в турнирите тази зима. Той пропусна състезанията лятото, но през следващите няколко месеца се е заканил да атакува всичко възможно - първото място в ранглистата и „Мастърс“ турнира.

Владимиров бе много стабилен в неделя и подчини конкуренцията със силна и разумна игра.  На финала Владимиров победи Теодор Венков с 6-3, като това бе първи техен турнирен мач един срещу друг.

За да спечели първия от турнирите бившият вратар на Локо (София) се справи първо с Васко Пенчев – 6-2, Латин Латинчев – 6-3, Георги Христов – 6-4, Христофор Минев – 6-3 до финала. Венков пък надигра Филип Христов с 6-4 и Емо Велчев с 6-1 по пътя си.

Освен всичко още две интересни неща се случиха по време на турнира. В игра се завърна младата надежда Симеон Терзиев. Държавният шампион до 12 г. участва в състезанията зимата, за да трупа повече опит. Той обаче загуби още в 1-ви кръг от Емо Велчев след 1-6.

Голямата бомба на турнира иначе се присъжда на Христофор Минев. В мача на високите хора той надигра с 6-3 Станислав Савев – Сакса и показа отлична игра, с която достигна до полуфиналите.

Следващата неделя очакваме още по-интересни и завързани мачове, а като номер 1 поставен вече ще бъде Радослав Владимиров, който оглави ранглистата.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини