Блогът на Елена Веснина от София - част 3



02-11-2013 15:51 | Станко Димов

Елена Веснина напусна Garanty Koza WTA Турнира на шампионките по особено драматичен начин, като само един сет я раздели от място на полуфиналите в София. Руската тенисистка снощи писа за последно в своя блог на офциалната страница на Женската тенис асоциация. Ето най-интересното от този текст.
 
Здравейте отново,
 
За съжаление не се класирах за полуфиналите. Три от нашата група завършихме с по 2 победи и загуба, но Сам и Ана имат по-добро сетово съотношение, така че аз не успях. Но съм доволна от представянето си в турнира - изиграх два добри мача, така че за мен това е все пак една добра седмица.
 
Получих много забавни коментари заради вчерашната снимка c леопардовия костюм. Много хора ми писаха, че това е готино. Други дори ми препоръчваха други десени, като шарки на зебра или други животни. Благодаря ви!
 
Ще остана в София още един ден. Може би ще гледам полуфиналите, но преди това ще разгледам още забележителности в този красив град. Сигурна съм, че има още много неща, които трябва да се видят.
 
Последното, което искам да кажа, е: благодаря на всички, които четоха моя блог, надявам се да ви е било приятно. Аз се забавлявах на всичките ви въпроси, така че можем да го направим пак скоро.
 
Приятна вечер!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини