Блогът на Елена Веснина от София



01-11-2013 09:58

Руската тенисистка Елена Веснина продължава да споделя впечатленията си от Garanti Koza WTA Tурнира на шампионките и от София в своя блог на официалния сайт на Женската тенис асоциация. Предлагаме ви най-интересното от това, което Елена написа снощи, след мача си с Пиронкова:

Здравейте отново :)
Днес (б. р. - вчера) играх в късен двубой, така че отново имах свободно време през деня. Разходих се из града и пазарувах. В един магазин срещнах Анастасия Павлюченкова и се смяхме много, защото си избрахме еднакви леопардови костюми. Всъщност това беше нейна идея. Направихме си снимки с тези костюми. Наистина беше забавно.

След това обядвах в гръцки ресторант близо до хотела. Харесвам гръцката кухня, защото дядо ми е грък. Купих си разни хубави неща, но ще ходя на пазар пак. Не си взех леопардовия костюм, но Настя си го купи.

Мачът ни с Пиронкова беше добър, показахме добър тенис и здрава битка. Цветана игра отлично - мисля, че тя се чувстваше по-добре от първия двубой, когато беше малко пренапрегната. Тя се опита да покаже че е борец на корта на своите фенове, семейство и на всички останали. Със сигурност тя играе по-добре, отколкото е нейното класиране в ранглистата. Публиката я подкрепяше през цялото време, но в същото време зрителите бяха много учтиви - те ръкопляскаха и на моите сполучливи удари.

Мачът приключи късно, така че вечерях в салона на тенисистките. След това имах пресконференция, после възстановяване. Накрая се прибрах в хотела и четох от книгата, която си нося в София.

Това е биографията на руската актриса Фаина Раневская, която е била много популярна през 60-те години на ХХ век. Тя е била харизматична личност и книгата е много интересна. Има руска телевизия в хотела, така че гледам всеки ден. Често пропускам любимите си предавания, така че съм щастлива, че тук имам руски канали.

До скоро!

Елена

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини