Ноле обърна Иснър, предстои нов сблъсък с Вавринка



31-10-2013 17:20 | Николай Драганов

Новак Джокович записа победа с 6:7(5), 6:1, 6:2 над Джон Иснър по пътя към четвъртфиналите в последния за годината "Мастърс" 1000 турнир в Париж. Сърбинът изгуби първата част, но след това успя да наложи своята воля над Иснър и остава в битката за №1 в световната ранглиста.

 

Джокович записа четвърта победа от шест мача с американеца, като при последния им сблъсък в Синсинати през този сезон Иснър успя да се наложи в три сета.

 

Ноле ще срещне в следващия кръг Станислас Вавринка от Швейцария, който надигра с 6:3, 6:2 Николас Алмагро в първия мач за деня. Джокович може да се върне на върха на ранглистата преди заключителния "Мастърс" в Лондон стига да спечели титлата в Париж, а Надал да отпадне преди финала. 

 

Преди това обаче сърбинът ще трябва да запише нова победа над Вавринка, което в последно време не е никак лесна задача. Ноле има 13 победи от 15 мача срещу швейцареца, но последните им две срещи в Мелбърн и Ню Йорк се превърнаха в петсетови драми.

Вавринка пък се бори и за място на турнира в Лондон, докато Джокович отдавна си е осигурил място сред 8-те най-добри за годината.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини