Сам Стосър: Целта ми е да спечеля турнира



30-10-2013 19:24 | Станко Димов

Саманта Стосър започна с изразителна победа участието си на Garanti koza WTA Tournament of Champions в София. В първия си двубой от група "Средец", австралийката се наложи с 6:3, 6:3 над Елена Веснина. Ето какво каза Стосър на официалната си пресконференция след успеха.

„Залата е много приятна. Настилката също ми допада на стила. Мисля, че хората, които дойдоха – колкото и малко да бяха, се забавляваха на играта. С Веснина показахме добър тенис.  В началото на втория сет тя започна да играе много добре. В този момент просто се опитвах да остана позитивно настроена и да изляза от ситуацията възможно най-скоро”, коментира Стосър.

„В края на сезона се чувствам в много добра форма. Играх два финала в последните седмици. Надявам се, че силната ми форма от края на този сезон ще се пренесе и в началото на следващия. Разбира се, че има умора след толкова много турнири. След като съм дошла тук обаче ще направя всичко възможно, за да стигна до последния мач. Целта ми е да спечеля турнира”, каза още Стосър.

В четвъртък австралийката ще се изправи срещу Ана Иванович, която пък на старта победи Цветана Пиронкова с 6:0, 6:2. „Иванович? Какво да кажа за играта й вчера?! Резултатът е красноречив. Тя беше много агресивна, търсеше завършващи удари от всичко зони на корта. Преди няколко дни играхме заедно на турнира в Москва и знам, че когато утре изляза срещу нея трябва да бъда максимално подготвена”.

ЕКИП НА TENNIS24.BG

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини