Жалко! Мария Кириленко приключи участието си в София



29-10-2013 20:39 | Николай Драганов

Мария Кириленко приключи участието в Турнира на шампионките през 2013 година. Това съобщи самата рускиня по време на пресконференция след загубата от Ализе Корне.

 

Кириленко се отказа заради травма при 0:5 гейма в полза на французойката и определено няма да запомни с добро надпреварата в София. Красивата рускиня за втора поредна година се отказва заради контузия, като през миналата година тя поне изигра два мача, но отново не довърши участието си.

 

„За мен това беше първи и последен мач тук, тъй като по време на двубоя стъпих накриво, а болката беше наистина огромна“, призна в минорно настроение Кириленко. По думите на самата състезателка, проблемът е в лявото коляно.

 

Още излизайки на корта Кириленко имаше превръзка на левия крак, но обясни пред журналисти, че проблемът е бил различен и контуцията е получена по време на мача. Преди него тя не е имала проблеми. 

 

На мястото на Мария Кириленко турнирът ще доиграе първата резерва Елина Свитолина. Утре тя ще изиграе първи двубой в София срещу загубилата срещата Анастия Павлюченкова – Симона Халеп.

ЕКИП НА TENNIS24.BG

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини