Азаренка: Очаквах тежък мач с Иванович, тя играе впечатляващо



04-09-2013 13:33

Една от фаворитките за титлата на US Open - световната номер 2 Виктория Азаренка сподели впечатленията си от двубоя си в четвърти кръг срещу Ана Иванович.

Мачът се превърна в сериозна битка, в която Вика все пак успя да осъществи пълен обрат и да се класира за четвъртфиналите.

"Това бе наистина оспорван двубой. Честно казано и преди мача очаквах мачът с Иванович да е много труден. В момента тя играе наистина добре. Още в началото на мача започна да прави изключителни удари.

"В първия сет тя не ми даваше да покажа своята игра. След това обаче успях да си създам възможности и се възползвах. С края на първия сет усетих, че инициативата се прехвърля на моя страна," коментира Азаренка.

Сега на Виктория предстои сблъсък със словачката Даниела Хантухова в четвъртфиналите. Срещата е тази нощ от 02,00 часа българско време.

"Хантухова в последно време играе все по-добре. Специално на този турнир е наистина на високо ниво. Тя е и много опитна. Със сигурност ме очаква тежък сблъсък," допълва още Азаренка.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини