Иснър търси трета поредна титла в Уинстън-Салем



18-08-2013 18:33 | Николай Драганов

Тази вечер Джон Иснър ще се опита да спре доминацията на Рафаел Надал на финала в Синсинати, затвърждавайки своята собствена отлична форма. Независимо дали ще успее да го стори, американецът няма да има никакво време за почивка, тъй като още в началото на следващата седмица ще започне защита на своята титла от турнира в Уинстън-Салем.

 

Иснър е шампион и в двете досегашни издания на надпреварата от категория ATP 250 през 2011 и 2012 година, а през този сезон е поставен под №3 в основната схема. Водач е Томаш Бердих, който вчера не успя да изненада Рафаел Надал. Андреас Сепи, Томи Робредо, Фернандо Вердаско, Хуан Монако и Гаел Монфис са част от другите имена, които ще вземат участие в последния турнир от US Open сериите преди старта на Откритото първенство на САЩ в края на август.

 

Шампионът Иснър логично почива в първи кръг, а във втори ще се изправи срещу победителя от мача между Алекс Богомолов и Виктор Ханеску. В четвъртината на Иснър поставените имена са Дмитрий Турсунов, който е негов възможен съперник в трети кръг, а на четвъртфиналите го очакват имена като Юргер Мелцер и Беноа Пер.

 

В половината на Иснър и съответно негов евентуален съперник на полуфинал е Бердих, а в горната четвъртина са още Мартин Клижан, Ярко Ниеминен, Сам Куери, Марди Фиш и други. 

 

В долната половината водач като №2 в схемата е Андреас Сепи, който във втори кръг ще се изправи срещу квалификант или Боби Рейнолдс. В трети е възможен мач с последния поставен Пабло Андухар, а на четвъртфинал един измежду Хуан Монако и Александър Долгополов.

 

В последната четвъртина най-високо поставен е четвъртият в схемата Томи Робредо, който във втори кръг очаква Денис Истомин или Гийом Руфен. В трети кръг той може да срещне Гаел Монфис, а преди полуфиналите са възможни срещи с Вердаско или Лукаш Росол.

 

ОСНОВНА СХЕМА

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини