Маги Малеева подкрепи протеста срещу правителството



05-07-2013 12:27 | Александър Иванов

Легендарната българска тенисистка Магдалена Малеева, която участва в турнира на легендите на Уимбълдън, показа съпричастност с протеста на хиляди българи срещу българското правителство.

 

Малеева публикува снимка в "Туитър", под която написа "Поздрав от Wimbledon!". На нея, както е видно, легендата на българския тенис държи лозунг с популярния хаштаг #ДАНСwithme, който се превърна в символ на протеста.

 

По този начин Малеева ясно демонстрира, че подкрепя исканията на няколко хиляди българи, които настояват за оставка на правителството на Пламен Орешарски и промяна в политическата система в страната ни.

 

Припомняме, че днес е 22-рия ден на протести в столицата София и няколко други български града. Демонстрациите се отличават именно с десетките ръчно изработени плакати, което се е постарала да направи и Маги Малеева.

 

Протестът стартира с назначението на народния представител от ДПС Делян Пеевски за шеф на Държавната агенция за национална сигурност (ДАНС). Именно поради тази причина се роди и така нареченият "хаштаг" ДАНСwithme, който е използван активно от протестиращите в социалните мрежи.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини