Вика за "уредения" мач: Нямате и едно "шибано" доказателство



Вика за "уредения" мач: Нямате и едно "шибано" доказателство
Свързани новини
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
15-04-2010 19:28 | Николай Драгиев

Нервите на Виктория Азаренка не издържаха, след като в Интернет пространството плъзна слух, че "нарочно" се е отказала в мача си с Кристина МакХейл в Чарлстън. Вика водеше с 6:2, 2:2, когато спря да играе. Това разбира се породи съмнения в поведението й, тъй като в Марбея през миналата седмица тя също не доигра мача си.

"Ако някой си мисли, че съм спряла нарочно или нещо такова, мога да уверя че няма нито едно шибано доказателство затова. Тези хора си нямат представа какво говорят, а и от правилата на WTA," обясни в "Туитър" Виктория, намеквайки че е била принудена да участва контузена в мача.

Проблемите й са се появили в Марбея, но заради правилата, тя е опитала да играе и в Чарлстън, което очевидно не се е получило.

Разбира се това "изпускане" на Азаренка най-вероятно ще й донесе глоба от страна на WTA.

"Прочетох някои наистина отвратителни коментари по случая! Особено неприятно ми стана за тези в моята страна. Това е срам, засрамете се хора!," негодува още Вика, която все пак отчита че травмата й не е много сериозна.

Обвинения за уреждане на мачове преди време се появиха и за нейната добра приятелка Каролин Вожняцки, но до този момент също няма нищо доказано.

 

Фото: АР




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини