И Чилич не спира да пропада



И Чилич  не спира да пропада
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
15-04-2010 14:05 | Станко Димов

Втората изненада на турнира в Монте Карло е факт! Поставеният под номер 4 в схемата Марин Чилич претърпя загуба с 4-6, 4-6 от Алберт Монтанес след час и половина игра и стана вторият топ играч, който напуска рано-рано турнира след Анди Мъри.

 

Чилич загуби по изключително наивен начин първия сет, след като бе пробит 2 пъти от общо толкова възможности. Големият проблем пред хърватина бе липсата на концентрация във важните точки и анемичният втори сервис, който го предаде тотално.

 

Вторият сет на мача бе изключително равностоен, а Монтанес  започна да сервира убийствено. Испанецът загуби само една точка при първи сервис и в крайна сметка се поздрави с крайния успех след 96 минути игра.

 

Съперник на на Монтанес в 1/4-финалите на турнира ще бъде победителят от срещата Томаш Бердих (Чехия) - Фернандо Вердаско.

 

След невероятния старт на годината за Марин, когато той спечели 2 титли и игра полуфинал на Australian Open, последва необясним спад. Хърватинът загуби на четвъртфинал в Дубай, още в първи кръг на Индиън Уелс и в четвърти кръг в Маями. В момента той работи с легендата Горан Иванишевич, но засега партньорството им не изглежда продуктивно.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини