аDIDAS подписа дългосрочен договор с Новак Джокович



31-05-2013 17:37

ADIDAS обяви новото си партньорство със световния номер 1 Новак Джокович. Сръбската звезда дебютира с обувки BARRICADE 7 на Откритото първенство на Франция през тази седмица.

Сделката е в резултат на личното решение на Джокович да носи обувки ADIDAS BARRICADE в продължение на много години. Всичките шест титли от Големия шлем той постига, носейки обувките на ADIDAS.

Джокович коментира: „ADIDAS BARRICADE е любимата ми обувка. Носил съм я през всичките години и съм износил всяка модификация, която е излязла на пазара. Имам пълно доверие в обувката и се чувствам изключително комфортно на корта, което е от съществено значение за тенисиста.

"Имам много динамични движения, с много промени в посоката и плъзгания, така че трябва да чувствам стабилността в обувката, но също да имат оптимално тегло и да издържат по-дълго време. BARRICADE ми предлага всичко - ADIDAS ми даде най-добрата обувка, която да ми помогне да спечеля Роланд Гарос".

„Впечатляващо е да се види как Новак се превърна в номер едно тенисист в света. Ние сме щастливи от съвместното си партньорство и ще направим всичко възможно, за да му помогнем да спечели повече титли в бъдеще, като гарантираме, че неговата обувки е водеща в отрасъла,“ – каза Винсент Монталескот, вицепрезидент GLOBAL SPORTS MARKETING.

BARRICADE 7 е проектирана за нуждите на най-динамичните тенисисти и спортистите от висока класа. Тя осигурява стабилност и устойчивост на върху всички повърхности за игра. Обувката включва следните основни характеристики:

•    Изкуствената кожа, която покрива горната част допринася за тяхната лекота и издръжливост, перфорирана част позволява кракът да диша.
•    Технологията ADIPRENE®+ в предната част на стъпалото поддържа задвижването и ефективността. Езикът на обувката – AIR – е от мрежест материал, позволяващ максимално дишане. Допълнителното еластично омекотяване защитава предната част на крака и осигурява динамичено разстояние между пръстите.
•    EXTENDED TORSION ® осигурява адаптивност на предната част на стъпалото и подкрепя средната част.
•    EVA подметката дава анатомичен комфорт. Има удобна текстилна подплата и е съвместим със системата за трениране MICOACH.
•    Технологията ADIPRENE® включва силно абсорбиращ материал под петата за по-добро омекотяване на пристъпването, което осигурява стабилност нокти при резки движения и смяна на посоката.
•    Подметката ADIWEAR™® 6 се издържлива на силно износване.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини