Томич: Обичам баща си, той все още е мой треньор



Томич: Обичам баща си, той все още е мой треньор
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
29-05-2013 08:33 | Николай Драганов

В последно време животът не е никак лесен за Бърнард Томич. Неговият баща Джон се забърка в грандиозен скандал, а вчера Бърнард напусна "Ролан Гарос" след само 113 минути на корта. При резултата 5:6, 6:7, 1:2 Томич-младши се отказа заради травма и класира напред Виктор Ханеску.

 

Ден преди мача се появи информацията, че Джон Томич дори няма да бъде допуснат като зрител на кортовете в Париж, така че вчерашното отпадане на Бърнард освободи патрулите по входовете на комплекса, които трябваше да следят за баща му. 

 

Сериозно се заговори, че след скандала в Мадрид и разбитото лице на спаринг-партньора на Бърнард може да означава, че Джон повече няма да бъде треньор на сина си. В първото си изявление от онзи скандален случай насам обаче, Бърнард отрече това.

 

"Баща ми е тук в Париж в момента. Той все още работи с мен, все още е мой баща, все още е мой треньор и аз го обичам много. Израснах с него и той ме познава по-добре от всеки друг", заяви Томич-младши.

 

Проблемите с неговото представяне по кортовете обаче остават, след като от Уимбълдън също обявиха, че Джон Томич няма да получи акредитация за тазгодишното издание на турнира и ще бъда изведен от корта, ако бъде забелязан на трибуните.

 

След вчерашната загуба от Ханеску, Томич обяви, че е бил прекалено зает да се притеснява за травмата в мускула на крака, за да забележи присъствието или отсъствието на треньор на трибуните. Той обаче призна, че обмисля да наеме човек, който да добави към тима си. "Може би ще взема някой, който да помага на баща ми. Не точно треньор, но някой, който да ми помага малко. Имам две-три имена предвид. Ще вземем решение заедно с баща ми през следващата седмица", завърши Бърнард.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини