Джокович изгони треньора си



Джокович изгони треньора си
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
12-04-2010 15:51 | Николай Драгиев

Световният номер 2 Новак Джокович се раздели с един от треньорите си. Сърбинът уволни американския си наставник Тод Мартин. Той обаче ще продължи да работи с дългогодишния си такъв Мариян Вайда.

22-годишният сърбин започна работа с Тод Мартин миналия август, но впоследствие е установил, че работата с двама треньори е твърде сложно за него.

"Няма повече да работя с Мартин. С Вайда работим ежедневно и така ще продължи да бъде," обясни Ноле, който твърди, че стиловете на двамата му помощници е бил твърде различен.

"Опитах да работя и с двамата. Тод е фантастичен човек и ми помогна със своя опит. В крайна сметка не се получи между нас, но се разделяме като приятели," допълни още сърбинът.

Целта на Новак при привличането в щаба му на Тод Мартин, бе да се подобри трагичния му в последно време сервис. Това така и не стана и промяната изглежда наложителна. "Той опита да ми помогне с този компонент. Пробвахме нещо ново, не се получи, така че ще върна към предишните си навици," обоснова се Джокович.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини