НА ЖИВО от 14:30 часа: Финалът в Рим (жени)



19-05-2013 11:52 | Станко Димов

Серина Уилямс и Виктория Азаренка ще се изправят в спор за трофея от силния турнир в Рим. Срещата между №1 и №3 в света започва в 14:30 часа и може да бъде гледана на някой от следните линкове:

ЛИНК

ЛИНК

ЛИНК

ЛИНК

ЛИНК

31-годишната американка се намира в може би най-силната си форма, като започва финала в серия от 23 последователни победи. Това обаче далеч не е всичко. За последните 2 календарни години Серина е изиграла 33 двубоя на клей, в които е записала 32 победи. Единствената й загуба е на старта на „Ролан Гарос” 2012 от Виржини Разано.

„Не знам дали играя по-добре на клей тази година, в сравнение с миналата. Обичам да играя на тази настилка, забавлявам се на корта, това е най-важното”, коментира Уилямс.

На другия полюс е представянето на Азаренка, която определено не се чувства толкова уверена на червен корт. „Знам, че през последните години играта на клей е най-голямото предизвикателство за мен. С всеки изминал ден обаче се чувствам все по-добре и тази седмица го доказва. Мисля, че започвам да откривам играта си на тази настилка”, коментира Азаренка.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини