Адриан Андреев ще спори за титлата на турнира "Изида къп"



03-05-2013 19:06

Адриан Андреев (на снимката) се класира за финала на силния международен турнир по тенис „Изида къп” в Добрич, който е за състезатели до 12 г. и е от календара на "Тенис Европа".

На полуфиналите днес той надигра единия от тримата румънци в Топ 4 - Влад Марчу, с категоричното 6:0, 6:3.

Съперник на Андреев в спора за титлата утре ще бъде Себастиан Джима, който победи Щефан Андрееску в изцяло румънския полуфинал с 6:3, 7:5.

В утешителния турнир (на отпадналите рано от основната схема) Владислав Каражов загуби финала от Сахар Симон от Израел с 2:4, 3:5.

При момичетата шампионската титла ще е за Румъния, след като две представителки на северната ни съседка намериха място на финала.

Това са Сабина Дадачиу и Кармен Ману. Двете днес спечелиха титлата на двойки, след като надиграха българския тандем Розалина Юсева и Елена Тодорова с 6:4, 6:2.

Тодорова взе победата във финала на утешителния турнир при момичетата след 2:4, 4:1, 4:1 над квалификантката Даниела Димитрова.

Титлата при двойките момчетата бе спечелена от българо-румънския тандем Адриан Андреев/Щефан Андрееску, който се справи на финала с Владислав Каражов/Влад Марчу (Рум) с 6:3, 6:0.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини