ВИДЕО: Нов филм за живота на сестрите Уилямс излиза през май



06-04-2013 10:20 | Николай Драганов

"Винъс и Серина" се казва новата продукция за живота на сестрите Уилямс, а вече може да видите и трейлър към филма, който изследва живота на две от най-големите тенис звезди, които светът е виждал.

 

"Филмът прави нефилтриран поглед към забележителния живот на най-великите сестри в света на тениса", коментират създателите на филма от "Магнолия Пикчърс". 

 

"В спорт, в който те не бяха добре посрещнати, непобедимите сестри Уилямс се изправиха срещу атаките с кураж и усмивка и не просто отвориха пътя на жените от афро-американски произход в тениса, но доминираха и продължават да го правят вече повече от десетилетие. Филмът разказва историята на тези две жени, които обратно на всички прогнози и очакванията, но с помощта на невероятните си родители, достигнаха до върха."

 

99-минутната продукция ще се появи в кината в САЩ на 10-ти май, а от вчера е достъпен за поръчване в amazon.com. Директори на филма са Майкен Беърд и Мишел Мейджър.

 

Снощи сестрите Уилямс записаха победи на турнира на червени кортове в Чарлстън, като Винъс се наложи над Варвара Лепченко, а Серина надигра Мелъни Бърдет.

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини