Джокович: Опитах всичко, но днес не беше моят ден



27-03-2013 13:43 | Станко Димов

Световният №1 Новак Джокович се прости с надеждите за трета поредна титла от силния турнир в Маями. Рано тази сутрин сърбинът отстъпи с 2:6, 4:6 пред опитния Томи Хаас и отпадна едва в четвърти кръг на надпреварата. След двубоя Ноле даде дължимото на съперника си и го поздрави за заслужената победа.

„Поздравления за него. Той избра отлична тактика за двубоя. Сервисът му беше на изключително ниво, също както и движението по корта. Определено той беше по-добрият играч тази вечер”, коментира Джокович след двубоя.

„Надявах се и силно вярвах, че ще мога да се завърна в двубоя. Борех се колкото можех. До последният възможен момент не спирах да се боря. Но в тениса има и дни, в които просто не се чувстваш добре на корта. Когато нищо не се получава както го желаеш. И все пак – поздравления за Хаас за начина, по който той игра”.

„Винаги съм се чувствал много добре приет в Маями. Феновете тук са фантастични и винаги са ме подкрепяли. За жалост тази вечер не успях да ги зарадвам и да достиган до трети сет. Отчаяно го исках, опитвах се да намеря ритъма си на игра, но не се получи”, призна Джокович.

За Ноле време за почивка няма да има, тъй като в следващите дни започва подготовка за гостуването на Сърбия на САЩ в двубой от четвъртфиналите за Купа „Дейвис”.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини