Тежкото лечение на Сафина продължава, не се знае кога ще се върнеТежкото лечение на Сафина продължава, не се знае кога ще се върне
Свързани играчи
Тагове
02-04-2010 03:54 | Николай Драгиев

Бившата номер 1 в света Динара Сафина поднови тренировки. Рускинята, която е трета в ранглистата, провежда от доста време доста сложно лечение в Хърватия, където е и в момента. Нейните проблеми със свързани с гърба и по точно гръбначният стълб.

"След заниманието на Динара заяви, че се чувства добре и ще може да се натовари за първи път от доста време. Това обаче не е повод за радост. Лекарите я съветват да ограничава тренировките засега. Няма никаква яснота кога ще може да се върне в турнири. Мога само да ви уверя, че тя не е седяла на едно място през този период. Тя тренираше здраво във фитнеса," обясни майка й Рауза Исланова.

В Хърватия Динара е в лечебния център на приятеля на нейния треньор Желко Краян - Томислав Врбник, който е работил с футболния Милан 10 години.

"Томислав е най-добрият в света. Работила съм с много хора, но съм уверена в избора си сега. С всеки ден се чувствам все по-добре. В свободното си време слушам музика - Beyonce, Black Eyed Peas и руски песни," сподели Динара.

 

Foto: Matko Stanković
Коментари
Турнир: National Bank Open Presented by Rogers
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Торонто / Монреал, Канада
Настилка: Твърда
Награден фонд: $6,573,785

Official Website | Livescore
Други новини