Звонарьова оперира рамото си, аут е за още няколко месеца



14-02-2013 17:07 | Станко Димов

Бившата №2 в ранглистата на WTA Вера Звонарьова ще отсъства от кортовете „още няколко месеца”. Новината обяви самата рускиня, която разкри, че през седмицата се е подложила на операция на рамото.

Както е известно синеоката московчанка не е играла от Олимпийските игри в Лондон насам, като по всичко личи, че едва ли ще успее да се върне на време за „Ролан Гарос” и Уимбълдън този сезон. Звонарьова публикува открито писмо до феновете си. Ето какво сподели рускинята:

„Здравейте скъпи приятели, фенове и симпатизанти!

"Знам, че мина доста време, откакто за последно Ви информирах около състоянието си и възможността да се върна на корта, но чаках подходящия момент за това. Искам да ви информирам, че вчера претърпях операция на рамото.

"Както знаете, не съм участвала в турнир от Олимпийските игри насам, а освен това пропуснах и голяма част от началото на миналия сезон. Взех си достатъчно дълга почивка за възстановяване и направих всичко по силите си, за да избегна операцията. Но в този момент почувствах, че като че ли това е най-доброто решение.

"Ще направя всичко възможно, за да се върна на корта час по-скоро. Може би обаче ще ми трябват още няколко месеца, за да достигна високо ниво. Всички вие ме мотивирате да се върна на корта на 100% и да играя още по-добре. Много ми липсвате и се надявам, че скоро ще се видим отново.

Прегръдки, Вера".

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини