Стефан Цветков: Нека се покажем като добър домакин (+снимки)



31-01-2013 15:26 | Станко Димов

Президентът на Българска федерация тенис – Стефан Цветков, присъства на официалната церемония по тегленето на жребия за двубоя между България и Финландия.

Както е известно сблъсъкът ще се проведе в периода петък – неделя в зала „София” в Борисовата градина. Нашият отбор пък ще бъде воден от Григор Димитров. Дебют като капитан на представителния ни тим ще запише Димитър Господинов.

„Приветствам с „Добре дошли” нашите гости от Финландия. Искам да поздравя нашия тим, в който цари отлична атмосфера. Поне това е видимо до момента. Надявам се, че София ще бъде домакин на още много двубои за Купа „Дейвис”.

Силно се надявам, че ще бъде добър домакин. Това е важно, защото градът ни е сред кандидатите за европейска столица на културата”, коментира Цветков минути преди официалната церемония.

„Благодаря на домакините за отличната организация, знаем колко е всичко да прочете гладко", отчете управителят на БНП Париба за България Ханс Бруке. "БНП Париба вече 40 години подкрепя тениса и Купа „Дейвис” и ние сме много щастливи от това дълго и ползотворно сътрудничество.”

ГАЛЕРИЯ ОТ ЖРЕБИЯ ЗА КУПА ДЕЙВИС

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини