Нежният допинг за Новак Джокович



29-01-2013 15:58 | Искрен Минчев

Зад всеки успял мъж стои една силна жена. Новак Джокович не е изключение. Тенисист №1 в света, шампионът на Откритото първенство на Австралия стана терминатор на корта благодарение и на нежен допинг. Не е забранен. Казва се Йелена Ристич.

От пет години родената в Белград красавица е дамата на сърцето на Ноле. Къде са се запознали? Двамата не казват. Говори се, че "свалката" е станала благодарение на приятели. И е била още от ученическите години.

Титлата в Австралия е една от малкото, която Йелена не видя на живо. Причината е, че завършва университет в Милано. След това Сърбия очаква бляскава сватба на големия герой на новото време. Мястото трябва да е малка църква в родния им Белград. Очаква се, че сватбата им ще е в изключително тесен кръг.

Йелена и Ноле са двойка, която не бяга от прожекторите. Разбират, че са звездната двойка на родината.

"Тя завинаги ще е жената на сърцето ми - каза Джокович в телевизионно шоу по NBC. - Най-много обичам честността . Йелена е много по-умна от мен. Благодарение на нея станах по-добър човек."

След като става известен, Джокович отива да живее в Монте Карло. Естествено - заедно с Йелена. Тя започва да работи в отдел "Човешки ресурси" в либийската компания "Тамойл".

"Не съм с Ноле, за да се чувствам силна - каза в едно от редките си интервюта Йелена. - Просто се обичаме истински."

Дали двамата скоро ще чуят Менделсон? Ристич само се усмихва.
Фактът е безспорен - Джокович е непобедим на корта. Йелена вече е самостоятелна бизнесдама. А всяко тяхно появяване предизвиква възхищение.

Мъжкият тенис чака носител на Големия шлем от 1969 година и великия Род Лейвър. Може би е дошло времето за Страшилището от Балканите.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини