Печеливши от играта на Tennis24.bg



27-01-2013 18:53 | Станко Димов

С края на Откритото първенство на Австралия приключи и първата за годината игра с прогнози на Tennis24.bg (КРАЙНО КЛАСИРАНЕ В ИГРАТА). Както бяхме обещали преди турнира, първите 5 в крайното класиране ще бъдат отличени.

Преди всичко – поздравления за победителя Pa4o Cavanaugh, който с 235 точки спечели еднолично играта! Той ще получи ракета Head. Същата награда ще има и за достойния подгласник – Мартин Чаушев, който е сред най-редовните участници в играта. Мартин не само не пропуска да прогнозира в сайта, но вече за трети път е сред
призьорите и получава награда.

В Топ 5 имаме и дама. Това е Лора Илиева, която финишира трета с 226 точки. Точно толкова има и друг от редовните ни участници Велислав Мешков. Те ще получат страхотни сакове за ракети, предоставени за играта специално от Head България (вижте ги тук).

Последният, който ще получи награда от Tennis24.bg за играта от Australian Open е Атанас Савов, който завърши пети. За него сме приготвили тенис артикули.

Как да си получите наградите?
Очакваме да ни изпратите на пощата (office@tennis24.bg) три имена, точен адрес и мобилен номер (!!! задължително изискване на куриерите). Както обещахме преди турнира, в срок до 14 дни всеки един от вас ще получи наградата си.

От екипа поздравяваме не само спечелилите, но и всички стотици участници, които уважиха играта ни. Сезонът тепърва започва, така че през годината очаквайте още доста игри, както разбира се и интересни награди. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини