Джокович разказва за магарешкото сирене в неговия ресторант



27-12-2012 19:12 | Искрен Минчев

Новак Джокович призна, че в неговия ресторант в Сърбия се предлага сирене от магарешко мляко, но отрече да е изкупил цялото му производство в страната.

По-рано този месец излезе информация, че Джокович е купил единствената ферма в света, произвеждаща подобен продукт. Тя се намира в Сърбия и го предлага за около 500 долара на килограм.

"Не съм вярвал, че това нещо ще привлече толкова интерес. Не е изцяло вярно, че сме изкупили цялата продукция на магарешко мляко. Самият аз наскоро научих, че то съществува.

"В Сърбия е единствената ферма за производството на това мляко, което е особено интересно.

"Оттам дойдоха в нашия ресторант и ни предложиха партньорство, това е всичко. В момента обмисляме какво да предприемем, но не е вярно, че съм изкупил цялото му производство," коментира Ноле.

Самият Джокович е впечатлен от качеството на магарешкото мляко. "То е наистина скъпо и с добро качество. Доскоро не бях сигурен, че съществува подобно нещо. Наистина това е интересна история."

Любопитното е, че фермата в Засавица е единствената по рода си в света, където се произвежда магарешко сирене. Градът се намира на около 80 км от столицата Белград.

Оказва се, че в магарешкото сирене има 60 пъти повече витамин С, отколкото в това от крава!

Още по темата:
Джокович предлага сирене от магарешко мляко в ресторанта си!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини