Хюит: Проблемите ми с аржентинците започнаха от Чела (видео)



23-12-2012 13:10 | Искрен Минчев

Австралиецът Лейтън Хюит коментира проблемите му с аржентинските тенисисти. Той призна, че те са започнали след разправия с Хуан Игнасио Чела.

"Точно в момента всичко е нормално. Младите аржентински тенисисти са страхотни спортсмени. Хуан Мартин дел Потро е един от най-добрите ми приятели в тура, а Хуан Монако също е страхотен човек", заяви Хюит.

"Всъщност, всичко започна покрай Хуан Игнасио Чела. Когато победих Давид Налбандян на финала на Уимбълдън, всичко беше наред. След това дори тренирахме заедно няколко пъти. Но в мача срещу Чела от Откритото първенство на Австралия, той ме наплю (2:09).

"Това допълнително ме мотивира да спечеля мача. Не отдадох голямо значение на този момент, но треньорът ми Роджър Рашид бе бесен.

"Смешно е, но в крайна сметка тази случка се отрази на отношенията ми с другите аржентинци. След това играх срещу Давид Налбандян. От този мач насам почти не сме си говорили. Сигурно няма да го направим и за в бъдеще.

"Чувал съм много истории за Давид, имали сме и общ физиотерапевт. Признавам си, че един от най-трудните моменти в кариерата ми бе пътуването до Аржентина за Купа "Дейвис"," коментира Хюит.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини