Ана Иванович: Основната ми цел е да се върна в топ 10



22-12-2012 19:04 | Искрен Минчев

Ана Иванович даде интересно интервю за популярно сръбско списание, в което коментира редица теми както свързани с тениса, така и с личния си живот.

Сръбкинята признава, че все още търси мъжа на нейния живот, за който да се омъжи. Тя коментира и други любопитни теми и допълва, че отдавна е забравила точния брой на интервютата, които е дала през годините.

"Най-важното, което разбрах през годините, е че винаги трябва да даваш 100% от възможностите си.

"В кариерата на всеки има спадове и върхове, но след загуби хората стават много недоброжелателни и това боли наистина. С годините се научих да приемам резултатите и винаги да давам максимума си.

"В момента основната ми цел е да се завърна в топ 10. Това е първата стъпка и знам как да я направя. Сигурна съм, че ще успея," коментира Иванович.

Тя не крие, че е без приятел и е много трудно да намери такъв заради множеството си задължения покрай тениса.

"Всички сме гледали много филми, в които присъства идеята за перфектния приятел и съпруг. В реалния живот е трудно да намериш такъв. Като по-млада мечтаех и се надявах да срещна такъв идеален мъж.

"Смятам, че най-важното е мъжът да бъде умен, интересен, с много възможности, а също така да можете да разговаряте по много теми и да се подкрепяте. А ако е висок и красив - още по-добре!", допълва Иванович.

Самата Ана Иванович смята да започне годината на турнира в Бризбейн, който се провежда между 30-и декември и 6-и януари.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини