Родик се отдава на коктейли "Блъди Мери" и голф



Родик се отдава на коктейли "Блъди Мери" и голф
Свързани играчи
Тагове
12-12-2012 10:59 | Станко Димов

Бившият №1 в света Анди Родик сподели, че се чувства странно, когато се събуди сутрин и може да прави каквото си поиска през целия ден, без да се съобразява с тренировъчни графици и специални хранителни режими.

Американецът дори се похвали, че наскоро е пил коктейли „Блъди Мери” до ранни зори с приятели, като си е позволил лукса да стои буден одо 05:00 часа.

„Какво правя сега ли? Отделям нужното време на семейството ми и приятелите ми. Странно ми е, когато се събудя сутринта и знам, че целият ден е пред мен и мога да правя каквото си поискам.

"Миналата седмица на пример с приятели будувахме до 05:00 часа. Странно ми е как мога да ставам когато си искам, да пия коктейли „Блъди Мери” и да гледам филми до късно, без да се съобразявам с нищо”, разказва Родик.

Шампионът от US Open 2003-а призна също, че обича да играе голф. „В интерес на истината играя доста голф напоследък. Особено когато съпругата ми (Бруклин Декър) е на път. Не мога да кажа обаче, че се справям особено добре със стик в ръка”, призна откровено Родик.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини